#AvoimetKylät Kesän Avaus 

Kyläyhdistys pitää Alastaron torilla Karaokekilpailu karsinnan TERVETULOA laulamaan kaikki, jotka Alastaroa on valmiita edustamaan 30.7-22 kyläämme Kuutamokeikalla järjestettävässä Kylien välisessä karaokemittelössä. Puffetti on avoinna. (kahvia, pullaa, mehua ja makkaraa)

Myös apteekilla pientä ohjelmaa sekä Op:n pihalla pihakirppis, johon saa mennä myymään kaikki halukkaat. Nuokkarin tilat on avoinna myös kaikille. Pienimmille suuret rakentelupalikat nuokkarilla.

Avoimet kylät -päivä järjestetään 11.6.2022 valtakunnallisesti jo kahdeksatta kertaa. Päivän tavoitteena on lisätä kylätoiminnan tunnettuutta ja esitellä kylien monipuolista toimintaa.Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Suomen Kylät ry, maakunnalliset kyläyhdistykset ja paikalliset yhdistykset ja aktiivit. Vuonna 2022 Avoimet Kylät päivä on samana päivänä Maa- ja kotitalousnaisten järjestämän Impin päivän kanssa.Somekanavilla käytetään tunnisteita #avoimetkylät #TeeSeKylillä

Rivitanssia Alastaron tanssilavalla keskiviikkoisin 1.6.- 13.7 klo18, Pakilantie 7. (osallistumismaksu 5€/krt)


Kesäkuussa alakouluikäisille kerhoa tiistaisin tanssilavalla! (kellonajat varmistetaan myöhemmin)


# AvoimetKylät, Kesän Avaus 11.06.2022 Klo12

Torilla mm. Loimaan Kylien välisen leikkimielisen Karaokekilpailun karsinta

LAVIS (klo18) ja KAHVAKUULA (klo19) jatkuvat Heinäkuussa keskiviikkoisin 20.7-3.8 tanssilavalla!Osallistumismaksu 5€/krt tai 8€ lavis & kahvakuula 

Kuutamokeikka 30.7.2022 

Nyt on korona pistänyt pakan sekaisin ja "pakottanut" järjestämään puolikkaan kuun aikaan tapahtuman, ihan varmuuden vuoksi, jotta viimein saisimme keikan. Eipä siihen kokonaista kuuta tarvita, kun Alastaro laitetaan liikkumaan ja elämään.

Toritapahtumassa klo11-14 Loimaan Kylien välinen leikkimielinen Karaoke kilpailu, Pin Up Petrols, Tuttujen Tupa auki ym. oheisohjelmaa.

Illalla Tanssilavalla ovet aukeaa klo18  Tanssit klo 20-00.30 Tapani Sulkasen tanssiorkesterin tahdein. Liput 10€

Vielä ehdit Kuutamokeikalle omalla oheistapahtumalla tai myyjäksi torille!

Luo kotisivut ilmaiseksi!